Om oss

Etter å ha ammet fire barn har jeg erfart hvor sårbar denne perioden kan være. Det kan være krevende å amme, og frysing gjør det enda verre. I min søken etter en amme-BH som kunne gi varme, sa jeg i frustrasjon til jordmoren «Da får jeg lage en varme-BH selv». Det markerte starten på en tre år lang prosess fra å gjøre idé om til produkt. 

Etter en rekke samtaler med kvinner i ulike aldrer og livssituasjoner, i tillegg til helsefaglig personell, fikk jeg bekreftet et stort behov for et slikt varmende produkt. Denne ærligheten og tilliten disse damene ga oss, ble avgjørende for den videre produktutviklingen.

Gjennom livets hormonelle dans med fysiske ønskede eller uønskede forandringer, kan kroppstemperaturen endres. Vårt ønske var å utvikle et varmende, brukervennlig produkt som kunne hjelpe andre kvinner i sårbare situasjoner, og bidra til en enklere hverdag - en lun og god varme fra en BH som kunne lindre smerte, gi oss egenpleie og en ekstra luksus når vi trenger det.
 
 

 

På veien mot et komfortabelt og pålitelig produkt har vi mottatt mange prøver og prototyper. Våre tre endelige leverandører har vært en glede å jobbe med. De har gjort sitt ytterste for å møte våre høye kvalitetskrav.

Vi er stolte over å ha utviklet en behagelig, sømløs, støttende, elastisk og ikke minst varmende BH. I en stressende hverdag håper vi at HeatMe BH’en vil bli et nyttig hjelpemiddel som vil gi både varme og glede!
 
For bedre kvinnehelse.
Varme hilsner